Kantojen poisto vaivattomasti – nopea kannonjyrsintäpalvelu Oulussa

Lähetä sähköpostia

Oulun Asennuspalvelu Oy hoitaa tehokkaasti kantojen poistot jyrsimällä Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla vuosien kokemuksella. Valitse meidät, kun kaipaat mukautumiskykyistä tekijää.

Oulun Asennuspalvelu Oy:n missio

Palvelemme asiakkaitamme aina asiantuntevasti ja joustavasti. Olemme luotettava kumppani, ja autamme sinua parhaan ratkaisun löytämisessä. Varustelutasomme on ajan tasalla ja ominaisuuksiltaan laadukasta. Tyytyväiset asiakkaamme pitävät rehdistä toiminnastamme, kilpailukykyisistä hinnoistamme ja ammattimaisesta otteestamme.

Pyydä tarjous

Kantojyrsintä – eroon pihan kannoista

Kantojyrsinnässä piha-alueen häiritsevät kannot poistetaan nopeasti ja vaivattomasti. Ottaessasi yhteyttä, kerro meille kuinka paljon poistettavia kantoja on ja arvioi niiden halkaisija. Voit myös liittää kuvan poistettavista kannoista mukaan tarjouspyyntöösi. Jos pihalla on monia kantoja, voit myös varata ilmaisen arviointikäynnin. Hinnoittelemme palvelumme jyrsittävien kantojen määrän ja koon mukaan tapauskohtaisesti. Emme suorita itse puun kaatoja, mutta laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme ansiosta nekin hoituvat tarvittaessa.
Jyrsintä tehdään tehokkailla, kevyillä koneilla, jotka eivät jätä pihasi nurmikkoon epämiellyttäviä jälkiä. Työmme jälki on moitteetonta ja saavumme paikalle sovitun mukaisesti asiakkaiden aikataulujen mukaan. Mahdollisen loppusiivouksen asiakas hoitaa tavallisesti itse. Jyrsinnässä syntyvää jätettä voidaan käyttää mainiosti muun muassa istutusten tai marjapensaiden kateaineena. 

Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa, sillä yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin. 

Pyydä tarjous kantojen poistosta

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha
Yhteydenottoikoni

Hoida ikävien kantojen poisto edullisesti ammattilaisen avulla. Oulun Asennuspalvelu Oy tarjoaa kannonjyrsintää Oulussa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä!